Top 10 restaurantmenuholdere i 2022

Top 10 Restaurant Menu Holders of 2022

Menuer er et integreret tilbehør i en restaurant. Men ud over at være en liste over dine madvarer, har du brug for omhyggelig styring af dens design. Men hvorfor?

Dit menudesign kan forbedre aspekter som din brandidentitet og kundeoplevelsen, blandt de andre vigtige. Hvis dit menudesign er velkoordineret, kan din fortjeneste øges med 10 til 15%.

Som en vejledning angiver denne artikel de 10 vigtigste restaurant-menuholdere i 2022.

De 10 bedste valg til din restaurantmenuholder

1. Shuban Akryl Dobbeltsidet Akryl Skilteholder

Shuban-menuholderen er bedst til udstilling på bordet eller disken. Den kan stå sikkert og oprejst på et skrivebord, en bordplade eller en hvilken som helst flad overflade. Du skal ikke bekymre dig om, at dette rammedisplay vælter.

Da den er dobbeltsidet, kan du vise dine ting på både for- og bagside. Den er perfekt til menuer såvel som displays, flyers og bordskilte. Indholdet i denne holder kan beskyttes godt, og det er tydeligt synligt. For nem vedligeholdelse kan du hurtigt rengøre og udskifte den indeholdte side. 

2. Healifty holdere til bordnummerkort

Denne er ideel til bryllupper eller receptioner, hvor bordnumre kan fastgøres. Den passer til enhver lejlighed som fester og til brug på bordplader derhjemme eller på kontoret. Andre mulige anvendelser er til menuer, navnekort og papirclips.

Fotoclips kan indsættes i denne ramme, som ser godt ud. Klipsen er faktisk alligatorformet, og bunden er spiralformet. Du kan dekorere din bordplade med den.

Hvis du har ekstra kontoropgaver, kan du notere og fastgøre dem på denne ramme. Den er fantastisk til brug i din virksomhed og i dit hjem.

3. Opbevaring af gennemsigtigt akryldisplay

Indholdet af denne holder kan ses tydeligt på begge sider på grund af det gennemsigtige akrylmateriale. Der kan vises to individuelle budskaber på den på samme tid. For at få det bedste resultat skal indholdet printes på et kort og ikke på papir.

Denne menuholder fungerer som et borddisplay og er et fantastisk tilbehør til restauranter og caféer. Rejsebureauer, indretningsarkitekter, butikker og bagerier kan også bruge den.

Det eneste, du skal gøre, er at finde den rigtige størrelse tryk, så er det hele klar.

Læs her: Hvad skal der stå på en cafémenu?

4. NJ Restaurant Læder Menu Holdere

Du kan sikkert indsætte dine menuark i hjørnerne i fotoalbumstil i denne holder. Du kan også nemt ændre og opdatere indholdet.

Du kan bruge en fugtig klud til at tørre det syntetiske lædermateriale af, så det bliver ikke svært at vedligeholde i en travl restaurant.

Denne holder består af 4 sider, hvor man kan indsætte menulister i størrelsen 8,5" x 11".

Da den er indbundet, er den ideel til restauranter og etablissementer i den øverste ende af skalaen.

5. NJ lædermappe til dobbeltfoldet panelmenu i bogstil

Designet på dette menuomslag er unikt og klassisk. Det er altid trendy. Med en førsteklasses funktion er det egnet til at efterlade et varigt indtryk på dine kunder. Det er fantastisk til at tilbyde din restaurantservice med stil.

Intet problem med slitage ved omfattende brug af denne menuholder, fordi den har holdbare forseglede kanter. Det førsteklasses, sikre lædermateriale er miljøvenligt.

Rengøring er let, bare tør af med en fugtig klud. Du får problemfri vedligeholdelse med denne restaurantartikel, fordi den ikke går i stykker eller splintres og ikke er giftig.

Din menupræsentation vil være imponerende, uanset om du har en restaurant, et hotel, en café eller en bar.

6. NJ menuskilt-stander i læder

Størrelsen på dette display er fantastisk med en overstørrelse på 6,7 x 4,5 tommer. Print indholdet i den rigtige størrelse, og sæt det på holderen.

Du kan nemt rengøre og opbevare denne genstand, fordi den er lavet af exceptionelt lædermateriale. Denne menuholder er brudsikker og ikke-giftig.

Det fine pu-lædermateriale i dette bordmenuomslag er miljøvenligt. Det er holdbart med sine låste kanter og bliver ikke slidt på trods af omfattende brug.

Det kan bruges til mange forskellige formål, herunder præsentation af menuer på hoteller, restauranter, barer, caféer, køkkener og til bryllupper og andre professionelle fester. Det vil opgradere udseendet, stilen og fornemmelsen af dit etablissement.

7. Elegant Creations menuholder i akryl

Denne menuholder er ret robust og holdbar med en 3 mm transparent støbt akryl. Dit display vil være synligt på begge sider af dette stativ, der har en trekantet base. To trykte materialer kan indsættes på forsiden og bagsiden af den. Indholdet lægges på siden.

8. Rasper Akryl Display Stand

Papirer i a4-portrætstørrelse passer til denne holder, og den er lavet af støbt akryl, der er klar i farven.

9. BigMall Akryl Display Menu Stand

Dette menudisplay er lavet af akryl og har en gennemsigtig akrylplade. Den er meget attraktiv, fordi den er klar som glas. Men materialet er mere robust og går ikke i stykker. I den er der støbt et tykt stykke akrylplade, som passer i formen.

Dette displaystativ er velegnet til bordplader og er et godt tilbehør til restauranter og caféer samt bagerier, butikker, rejsebureauer, ejendomsmæglere og indretningsarkitekter.

Det er ret smart at bruge dette stativ som display, selv på kontoret. Dette mærke er vellidt for sin holdbarhed. 

Begge sider af denne holder har frit udsyn, hvilket betyder, at du på forsiden og bagsiden kan vise to separate indhold på én gang.

10. 4-siders restaurantmenu-omslag med dobbelt visning

Servér dine bedste retter, og præsenter dem flot med disse sortfarvede lædermenuer. Inde i denne mappe med dobbelt visning finder du gennemsigtige sider.

I denne menubog kan du indsætte menusider på 8,5 x 11 tommer. 

Du kan sortere og opbevare dine madmenuer i denne holder, hvis du driver en restaurant, delikatesseforretning, diner, madbutik eller drikkevarebutik. Den er også praktisk til din café, bobutik, cateringhal eller professionelle mødested.

Som et produkt af høj kvalitet er den lavet af PVC og PU-læder med sorte kanter og metalkanter.

Konklusion

Når kunderne kommer ind i din restaurant, er det første, de kigger på, dit menukort. Du skal derfor sørge for, at de får en god oplevelse ved at tilbyde attraktive menuholdere af høj kvalitet.

Det kan du måske også lide; Farvepsykologiens rolle i menudesign

Vi har produceret covers til førende mærker inkl

Vi er stolte af at være FSC® certificeret

Lær mere >