11 unike restaurantkampanje-ideer for å vinne flere kunder

11 Unique Restaurant Promotion Ideas to Win More Customers

Er du restauranteier? Hvis ja, har du kanskje visst viktigheten av kampanjer. En skikkelig markedsføringsplan er like viktig som kvalitetsmat i restauranten. Med unike restaurantpromoteringsideer kan du lage din egen identitet og spre navnet ditt for å tiltrekke deg målgruppen. Ellers vil alle dine anstrengelser for å sette opp en restaurant gå forgjeves.

Å lage den beste markedsføringsstrategien kan ta litt tid og penger. Men resultatet vil være veldig fruktbart ettersom du vil ha mer salg og fortjeneste. Men hvordan kan du tiltrekke deg kunder? Vel, her er noen unike og spennende kampanjeideer for å vinne flere kunder i løpet av en kort periode:

1. Kjendiser og veldedige organisasjoner

Ta med en stjerne til restauranten din. Selv om det kan være dyrt å ta med kjendiser, ber selv en lokal stjerne om et stort beløp. Men du kan lokke dem ved å donere en del av en dags inntekt til den veldedige organisasjonen de velger. Så slå sammen med kjente stjerner for å tiltrekke folks oppmerksomhet. Det vil tiltrekke seg kunder og vise samfunnet at du bryr deg om menneskeheten.

Kjøpe Tavle for din restaurant

2. Tilby rabatter

Rabattalternativer fungerer på forskjellige måter. Du kan for eksempel tilby sesongbaserte, pågående eller nye kunder rabatter. Du kan også gi tidsbaserte rabatter, som noen prosent avslag fra kl. 14.00 til 16.00. Eller prosentbaserte avtaler gir x prosent avslag på en total ordrebeløp. Videre fremme rabatttilbudene med SMS eller sosiale medier for å forbedre salget.

Du kan også opprette et lojalitetsprogram. Belønn de lojale kundene. Send dem tekstmeldinger, oppdater dem om rabattene dine og tilby noen gratis varer for å rose dem.

3. Gjør kundene kjente på sosiale medier

Mange elsker litt digital validering. Så, gi dem litt berømmelse gjennom sosiale medier. Oppfordre for eksempel kunder til å dele bilder av de deilige varene i restauranten. Velg deretter en vinner av uken eller måneden for et gratis måltid.

Til slutt, ros dem i restauranten for deres gode valg av mat og deres fotokunnskaper. Det er en intelligent måte å beholde kunder på. Som et resultat vil det øke fortjenesten din.

4. Gammeldags tavleskilt

Har du sett tavleskilt utenfor restauranten? Vel, det er en tradisjonell, men effektiv måte å fange oppmerksomheten til forbipasserende. Heng en innrammet tavle utenfor restauranten din og legg til litt kreativitet ved å lage en vits og fremheve dagens spesielle. Eller tiltrekke kunder ved å tilby en gratis halvliter kald øl til et måltid.

5. Videomarkedsføring

Folk vil alltid se på noe unikt og spennende, i motsetning til generell reklame. Så prøv videomarkedsføringsteknikken. Videoinnhold er den raskeste og mest effektive måten å tiltrekke seg kunder gjennom emosjonelle og psykologiske prosesser. Du kan nå potensielle kunder ved enkelt å stimulere til interaksjon med potensielle kunder.

I dag legger den nye generasjonen vekt på interiør som matkvalitet. Så bruk video for å reklamere for interiøret i restauranten. Som restauranteier kan du dekorere en restaurant vakkert med noen unike elementer. Det vil helt sikkert oppmuntre folk til å spise på restauranten din og oppleve en god atmosfære.

6. Inviter en matinfluencer

Send en invitasjon til en matblogger eller matpåvirker for å besøke og smake på måltidene på en restaurant. Du kan også tilby dem gratis eller rabattert mat og be dem lage en blogg om restauranten din. På denne måten vil du få eksponering for matbaserte målgrupper på nett. I tillegg er det en utmerket teknikk for å fremme virksomhet og tiltrekke seg nye kunder.

Se også Kreative måter å bruke tavlen på i restauranten din

7. Betalt kampanje

Den sosiale medieplattformen er en av de beste måtene å markedsføre restaurantvirksomheten og tiltrekke potensielle kunder. Opprett derfor en Facebook- eller Instagram-profil for restauranten din. Legg til biografi om restauranteier og beliggenhet, og kontaktnummer. Men å lage en profil er ikke nok. Bruk heller søkemotoroptimaliseringsteknikker for å la nettstedet eller profilen din vises på toppen av Googles søkemotor og kunders sider.

8. Måltidskampanjer

Markedsfør spesifikke varer på menyen som ligner på ukedagskampanjer der du gir visse rabatter. Du kan gjøre denne typen annonser på en bestemt dag i uken. Hvis det er mulig, kan du også kjøre dem i en måned. Mens den markedsfører menyelementer, tilbyr den spennende eller roterende menyelementer.

Kom opp med en unik rett for å tiltrekke kundenes oppmerksomhet. Hvis du tilbyr det i en begrenset periode, kan folk ha det travelt med å besøke snart. Tilby deretter en avtale på den spesifikke varen eller selg den for den opprinnelige prisen, i håp om at appellen er nok.

9. Prøv et prøvestativ

De sier at det ikke er noe som heter gratis lunsj. Men fortsatt setter folk pris på om de får noe gratis. Så prøv en prøvestand på et travelt sted og tilby kundene å smake på prøveretten gratis. Det vil hjelpe deg å gjøre folk oppmerksomme på restauranten din og fortelle dem kvaliteten på maten du kan tilby.

10. Vær forsiktig med sitteplasser

En av de enkleste, men effektive reklameideene er å være forsiktig med sitteplanen. Prøv å la gjestene sitte i nærheten av vinduer for å få plassen til å se full ut fra utsiden. Så, når forbipasserende ser det befolkede området, vil det oppmuntre dem til å komme inn og smake på det du tilbyr. Lag også noen private boder for de som vil ha en intim matopplevelse eller noen møter under lunsjen.

Prøv også å ta riktige lisenser eller tillatelser for å få tilgang til plassen utenfor restauranten. Sett deretter opp noen uteserveringer. Fokus på matpresentasjon. Folk som går på fortauet vil se at maten du serverer ser deilig ut. De vil til slutt ønske å oppleve smaken og besøke deg. Det vil helt sikkert forbedre salget og markedsføre restaurantvirksomheten din mer.

11. Samarbeid med noen leveringstjenester

Online bestilling og tredjeparts leveringstjenester slo seg sammen under pandemien og inntok en sentral scene. Så, arbeid hjemmefra ansatte eller slitne foreldre fortsetter å presse leveringstjenestenes suksess. Så vurder å samarbeide med en hvilken som helst god leveringstjeneste og følg bestillingstrender på nettet for å øke salget.

Avsluttende tanker

Med tiden blir mange markedsføringstrender oppfunnet og improvisert. Så uten å lage en effektiv markedsføringsplan kan ikke en restaurantbedrift vokse mye. Så vær kreativ og tiltrekke deg flere kunder.

Les enestående designideer for små hotellobbyer

Vi har produsert deksler for ledende merker, inkludert

Vi er stolte av å være FSC®-sertifisert

Lær mer >