Hopp til innholdet

11 Menydesignideer for et kinesisk spisested

11 Menu Design Ideas for a Chinese Eatery

En av de vanlige misoppfatningene når du bygger en restaurantvirksomhet er at du kun må fokusere på kvaliteten på kinesisk mat. Å servere deilig mat kan imidlertid ikke alene gi deg fortjeneste; å lage et iøynefallende restaurantkonsept er også nødvendig .

Kinesiske restauranter må også fokusere på sine design interiør og menydesign for å effektivt invitere potensielle kunder som et sted for deres spesielle anledninger.

I denne artikkelen har vi listet opp alt du trenger å vite for å lage ditt appetittvekkende menydesign.

Lage et konsept/design

Å lage en kinesisk restaurantmenydesign for spisestedet ditt er avgjørende for virksomheten din, da det kan invitere potensielle kunder og gi deg fortjeneste. Noen online designplattformer kan imidlertid gi deg designideer for kinesisk matmeny hvis du sliter med å lage et designkonsept.

Ekstraordinære designideer eller konsept er unektelig en viktig faktor i enhver virksomhet, spesielt i matbransjen, der folk vanligvis feirer spesielle anledninger. Faktisk, ifølge en studie i 2014, var kundene enige om at interiørdesign kunne påvirke et bredt spekter av mennesker .

Hvordan lage en meny

En kinesisk restaurants menydesign er det mest kritiske verktøyet for enhver matbedrift fordi det er et innflytelsesrikt salgsverktøy der du kan annonsere maten din til potensielle kunder , enten den er trykt eller på nettet . Matmenydesignideer bør presentere ditt kinesiske kjøkken på en velorganisert måte sammen med ferske ingredienser.

Hver matbedrift har unike restaurantstiler, noe som gjør det viktig for deg komme opp med et bedre menydesign og utmerket kundeservice . Denne artikkelen viser alle menydesignideene du trenger for å lage en fristende meny for matrestaurantvirksomheten din.

Menydesignideer for en kinesisk middag

Hvis du åpner en popup-restaurant og søker effektive designideer for matmeny som kan lokke dine potensielle kunder, er du på rett sted fordi vi har listet opp alle menydesignideene du trenger!

Disse designelementene for restaurantmeny består av de beste malene, photoshop, illustratøren og InDesign-menydesignideene som du enkelt kan bruke.

1. Semi uformell menydesign

Semi-casual matmenydesignideer vil passe perfekt til restauranten din hvis du leter etter et velorganisert sett med matmenymaler bestående av PSD (Photoshop Document) og AI (Adobe Illustrator) filer som effektivt kan lokke dine kinesiske kunder .

2. InDesign-menydesign

Den kinesiske restaurantens menydesign skal alltid være godt organisert og fristende for å tiltrekke seg kunder gjennom trykte medier eller online . InDesign-menyen er det beste alternativet for deg å bruke hvis du leter etter den rette menyen for din nye bistro.

InDesign-menyen bruker et A4-menyformat, slik at du kan få nok plass til dine fantastiske kinamatbilder på restaurantmenyen.

3. Uformelt menydesign

Her er en av de beste designideene for matmeny du kan bruke til ditt uformelle spisested. For å friste potensielle forbrukere og gjøre det enkelt for dem å bla gjennom menyen raskt, kan du gruppere måltider og legge til vakre bilder av dine deilige retter ved å bruke denne kreative menydesignideen .

4. Moderne menydesign

Det moderne designkonseptet er det perfekte valget for matbedriften din hvis du er ute etter iøynefallende og vakre menymaler.

Den gjør en meny tiltalende og aktuell ved å kombinere lyse farger og dristig design . Malfilen er redigerbar i InDesign og er tilgjengelig i standard A4-format med god oppløsning.

5. Ensfarget menydesign

Et annet perfekt valg for deg er å bruke et solid fargeskjema som din matmenydesignidee fordi den har solide og dristige farger på den andre siden av restaurantmenyen din med bestselgerretten. Den andre siden inneholder imidlertid bilder, priser og matbeskrivelser for dine kinesiske kunder.

6. Tri-fold menydesign

Ideen om en tri-fold matmenydesign vil være det beste for deg hvis du leter etter et kreativt design for å annonsere ditt kinesiske matkjøkken.

Det er enkelt å tilpasse ved å sette inn kinesisk mats vakre bilder og tekst og endre fargene for å matche fargepaletten din ved hjelp av Adobe Illustrator.

7. Dekkematte-menydesign

Ved å bruke designideen for matmeny for bordmat kan du løfte restaurantens design av spisested. Du kan enkelt vise menyen på spisebord der kundene raskt kan bla gjennom og se etter måltidene sine umiddelbart.

8. Sjømatmenydesign

Kinesisk sjømatkjøkken må presenteres tilstrekkelig på menyen din som alltid fersk og smakfull, noe som gjør det viktig å inkludere bilder av retten og dens ingredienser . I dette tilfellet kombineres menyinnholdet med de vakre bildene dine for å skape den rette balansen .

9. Kaffemenydesign

Leter du etter effektive kafédesignkonsepter som kan lokke dine kinesiske kunder? Prøv å bruke denne kaffebarmenyen der du kan annonsere produktinnholdet ditt gjennom tavleinspirert design og fargerike kursive fonter .

10. Bifold Meny Design

Leter du etter en matmenydesignidé med enkle og begrensede matalternativer? Den tofoldede menydesignmalen er det perfekte valget for deg. Enkle, faste menyalternativer og store, attraktive, fristende bilder er kjennetegnene til den tofoldede menydesignmalen.

11. Minimalistisk menydesign

Rene, minimale og organiserte design er tingene som lett kan tiltrekke seg folk som elsker minimalistisk design og øke det eksklusive spisestedet ditt. Den minimalistiske designen, tilgjengelig i både AI- og PSD-formater, består av godt organiserte lag som er utrolig enkle å endre.

Konklusjon

Et av de mest avgjørende interne markedsføringsverktøyene en restaurant kan bruke for å informere kundene om opplevelsen de vil nyte, er menyen fordi det er det første de vil motta når de kommer inn på restauranten din. An attraktiv, velorganisert og appetittvekkende meny er avgjørende for å markedsføre merkevaren din siden den gir et raskt inntrykk av etablissementet og er den eneste reklamen som hver kunde vil lese.

Les også;

Vi har produsert deksler for ledende merker, inkludert

Vi er stolte av å være FSC®-sertifisert

Lær mer >