Velge ringpermer som passer akkurat dine behov

Selecting ring binders that fit your exact needs

Velge ringpermer som passer akkurat dine behov

Takket være den harde konkurransen i markedet og ulike kundebehov, er ringmapper tilgjengelig i forskjellige former og materialer. Selv om dette garanterer kundetilfredshet, kan det være litt forvirrende for kundene ettersom de blir dratt mellom to eller flere valg.

Med riktig ringperm kan du være trygg på at dine viktige dokumenter oppbevares på et trygt og sikkert sted. Videre gir en ringperm enkel gjenfinning av dokumentene dersom behovet skulle oppstå.

I denne artikkelen skal vi pakke ut de viktige faktorene du bør vurdere når du kjøper den ideelle ringpermen for dine behov. Teamet fra World Wide Menus vil beskrive noen av tipsene de har lært gjennom flere tiår i bransjen.

De ulike typene permer

Som sagt tidligere, bør potensielle kjøpere være klare til å møte flere typer ringpermer. De skiller seg fra hverandre når det gjelder bruk, holdekapasitet, ringstørrelse og mye mer. I denne delen vil vi forsøke å beskrive de mer vanlige ringpermene:

Ringpermer

Av permene nevnt i denne artikkelen er ringpermer den vanligste typen. De kommer vanligvis i enten to, tre eller fire ringpermer. Men i noen land som USA og Canada er bruken av treringspermer standardelementet som tilbys.

Bortsett fra antall ringer, er en annen kategorisering av ringpermer formen på ringen. Du får enten O- eller D-ringpermer. Sistnevnte har større kapasitet og anbefales for de med høyere volumbehov.

Spak buebindere

Denne typen ringperm er preget av en metallklemme og to metallringer. Ringene er forskjellige i størrelse; men fra vår erfaring i bransjen, kan måle mellom 25 til 80 mm. Spak buebindere er ideelle for A4-papir. Når de er satt inn med permen, holder klemmen papirene/dokumentene sikkert.

Sett inn permer

Som det kan utledes av navnet, gir innstikkpermer mulighet for eiere å sette inn nye omslag. Denne typen perm har plasthylser på sidene og ryggetiketter. Innstikkpermer kan komme som enten to, tre eller firringede. En klient kan også velge mellom A3 til A5 permer.

Hva er din mening?

Fra vår erfaring i ringpermindustrien er det ikke to kunder som har det samme behovet. Videre ble det laget permer med tanke på ulike oppdragsgivere og ulike behov. For fullstendig og hensiktsmessig å dekke papirlagringsbehovene dine, må du først identifisere hva du er målene dine.

Ønsker du å organisere arkivene til utdanningsarkivene dine? Vi anbefaler at du velger en perm med stive og solide omslag. Ringpermene bør også ha lett identifiserbare ryggrader for lettere gjenfinning fra arkivene. Innstikksringpermer egner seg for et slikt behov da merkingene deres kan endres med brukerens behov.

For de som ønsker å organisere tankene sine før et møte, vil du sannsynligvis trenge et mindre alternativ. En med lommer vil nok gjøre underverker. Du vil kunne bære visittkort, brosjyrer og annet trykt materiale.

Bindemiddelkapasitet

Vær oppmerksom på at størrelsen på ringen bestemmer det maksimale antallet ark som ringmappen din kan ta. Nedenfor er noen ringstørrelser og omtrentlig maksimalt antall ark som du bør gjøres oppmerksom på:

  • 70 mm - omtrent 350 til 375 ark
  • 50 mm - ca. 400 ark (avhenger også av typen perm)
  • 38 mm - ca. 300 ark
  • 25 mm - omtrent 200 til 250 ark.

Selv om dette ikke er en endelig liste, anbefaler vi på det sterkeste at du tar kontakt med det anerkjente teamet på World Wide Menus. Våre spesialister kan være i stand til å gi deg gode og profesjonelle råd, og veilede deg om ringstørrelsen som er ideell for dine papiroppbevaringsbehov.

Type deksel

Hvis du har fulgt samtalen, vet du nå at permen din kan gjøres ferdig i en av mange forskjellige typer omslag. Den kan være ferdig i vinyl, plast eller kunstskinn. Hver type materialdeksel kommer med sine egne fordeler og utfordringer.

Vinyldeksler er av plast og gjennomsiktige. De fleste innsatsringpermer har vinyldeksler. De er en rimelig pris for selskaper eller merker som mangler penger, men som fortsatt trenger å dekke papirlagringsbehovene deres.

Deksler i kunstskinn gir et profesjonelt utseende som er ideelt for forretnings- eller presentasjonsoppsett. De fleste skinndeksler kommer med ekstra lommer, slik at du kan bære ekstra materiale for å gi til kundene dine. Du kan sjekke de ulike alternativene som er tilgjengelige på World Wide Menus.

Hvis du ser etter en ringperm som vil gi deg litt fleksibilitet, anbefaler vi at du velger en med polydeksel. For de som reiser lange avstander, anbefales denne typen perm på det sterkeste.

Hvorfor bør du stole på World Wide Menus for dine unike ringpermer?

  • Flere tiår med erfaring. Vi har vært i hjertet av bransjen i over 30 år, og forsynt Storbritannia og en bedre del av Europa med kvalitetsprodukter.
  • Internt designteam. Som den fremste tjenesteleverandøren ansetter vi kun de beste designerne for å garantere 100 % kundetilfredshet.
  • Personalisering og tilpasning. Med World Wide Menus kan du få skreddersydde produkter for ditt merke eller firma til en overkommelig pris.
  • Et bredt utvalg av produkter. Bortsett fra ringpermer, leverer vi blant annet regningsoppleggere, menyer, bordunderlag, dekkebrikker og personlige nøkkelbrikker.
  • Overkommelige priser. Alle våre tjenester og produkter belastes til en konkurransedyktig pris, noe som gjør dem rimelige på tvers av alle budsjetter.

Hvis du er ute etter kvalitets og holdbare ringperm-mapper, er det ingen bedrift som er bedre posisjonert i området enn World Wide Menu. Vi har et bredt utvalg av ringpermer fra a$ til A5 permer, kunstskinnvesker til syntetiske etuier og mye mer.

Ta kontakt med oss ​​i dag og få et tilbud på våre kvalitetsprodukter og tjenester.

Vi har produsert deksler for ledende merker, inkludert

Vi er stolte av å være FSC®-sertifisert

Lær mer >