Hvordan øke restaurantanmeldelser

How to increase restaurant reviews

Slik øker du gode anmeldelser for hotellet eller restauranten på Google

Hvordan gjør du tjenestene og kundeopplevelsen til ditt hotell eller restaurant "bemerkelsesverdig"? Tross alt er det et ord som betyr at noe er verdt å "merke om", og du vil at det kundene dine skal si skal være positivt og verdt.

Det er her du må bruke hardt arbeid og effektivitet for å levere tjenesten din. Du vil at bedriften din skal bli kjent for den eksemplariske respekten du gir kundene dine fordi du vil at den skal vokse seg større.

En av måtene å utvide og utvide virksomheten din på er muntlig, og i dag gjør folk det på Internett. Du kan få flere kunder ved å få flere gode anmeldelser for hotellet eller restauranten i Google.

Gi gyldige grunner til å få positive kommentarer

Fagfellevurderinger har blitt en av de mest pålitelige måtene å hjelpe reisende med å bestemme hvor de vil bruke pengene sine. Online omtaler er tilfeldigvis verdifulle for å vise frem virksomheten din. Så lenge du gjør "bak-kulissene"-arbeidet ditt utmerket, kan du bli belønnet med positive gjestekommentarer og anmeldelser.

En viktig ting å investere i på virksomheten din er å legge grunnlaget for positive anmeldelser. For å gjøre det må du levere utmerket kundeservice. Når du har oppnådd dette, vil tilbakemeldinger fra klientellet ditt bli naturlig og oppmuntrende.

Flere nettkanaler påvirkes av positive anmeldelser, som igjen påvirker fortjenesten din. De er:

  • Din rangering i søkemotorer
  • Rangeringen av anmeldelsessiden
  • Rangering av tredjeparts distribusjonsnettsteder
  • Den samlede poengsummen for omdømme på nettet
  • De samlede prisene for salg og konvertering

Måter å få gode anmeldelser for bedriften din

Nøkkelen er å kunne få kundene dine til å konvertere sin hyggelige opplevelse i etablissementet til positive anmeldelser for det. I utgangspunktet må du oppmuntre kundene dine til å gi positive anmeldelser uten å være for påtrengende. Hvordan gjør du dette? Å ha et personlig menyskilt er en fin måte å gjøre kundene fornøyde på!

Følgende er 5 enkle tips for å få positive anmeldelser for hotellet eller restauranten:

  • Ved å bruke sosiale medier nettsteder, eller nettsteder til online reisebyråer. Ha en livlig korrespondanse med gjestene dine på din sosiale medieplattform. Hvilke gode kommentarer har de til etablissementet ditt? Du kan be dem om å gjenta sine positive anmeldelser på en bestemt kommentar eller anmeldelsesnettsted.
  • Ved å sende lenker i takke-e-poster. Vanligvis sender anerkjente hoteller e-post til gjestene for å takke dem for deres beskyttelse. Du kan inkludere en lenke til et bestemt anmeldelsesnettsted i denne meldingen. Hvis gjesten din er en forretningsreisende, kan du sende fakturaen på e-post og legge inn en lenke for å vurdere bedriften din i den.
  • Gjennom gjestebøkene til bedriften din. Har noen av gjestene dine lagt igjen en veldig positiv anmeldelse i kommentarkortene eller gjesteboken? Ikke la dem bli der. Kontakt disse gjestene på telefon eller e-post, og spør dem om de kan dele sine positive kommentarer på nettet slik at andre kan få tilgang til dem.
  • Plasser anmeldelse eller kommentarkort i resepsjonen. Resepsjonen er et fremtredende sted hvor du kan legge igjen kommentarer eller anmeldelseskort eller skilt der gjester kan legge til anmeldelser på nettet. Dette minner dem om at du bryr deg om hva de har å si.
  • Under utsjekking eller når gjestene skal reise. Du kan be gjestene om å legge igjen en anmeldelse når de sjekker ut når deres positive opplevelse i etablissementet ditt fortsatt er ferskt. Du kan få personalet til å spørre kundene om de hadde et hyggelig opphold på hotellet eller restauranten, og hvis de gjorde det, kan de bli bedt om å legge igjen en anmeldelse på nettsteder de foretrekker. Dette er et ikke-invasivt alternativ, spesielt hvis det er upassende å spørre gjestene dine direkte.

Gode ​​anmeldere kan bli merkevareambassadører

tavle menyskilt

Tenk på at en god anmelder kan bli merkevareambassadører, spesielt hvis de er fornøyde kunder. Sammen med de riktige prosedyrene kan du være oppriktig når du ber gjestene dine om å legge igjen positive kommentarer til etablissementet ditt. De vil ikke ha betenkeligheter med å fantasere om din fantastiske service hvis de virkelig er fornøyde og hadde en forbløffende opplevelse.

Vær forsiktig med å be kunder om å legge igjen anmeldelser mens de ennå bor på hotellet. Mange nettsteder har retningslinjer som motsetter seg dette, og det er de som til og med vil markere kommentarene som falske når de er lagt ut på samme sted.

Vi har produsert deksler for ledende merker, inkludert

Vi er stolte av å være FSC®-sertifisert

Lær mer >