Du guider til ringpermer

Your Guide To Ring Binders

Din guide til ringpermer i 21/22

I dag kan du finne ringpermer i en lang rekke materialer, stiler, farger og former. Faktisk er det et nesten ubegrenset antall alternativer tilgjengelig når det gjelder å kjøpe ringpermer . Trenger du hjelp til å bestemme hvilke som er de beste ringpermene? I så fall har du kommet til rett sted.

Hvor produseres permer?

Vi produserer alle våre egne ringpermer her på vår britiske fabrikk midt i hjertet av Stor-Manchester.

Vi leverer alle permstørrelser som;

Hva kalles binderinger?

Binderringer kalles egentlig permer. Disse små metallringene kommer i forskjellige størrelser og farger. Brukt i stedet for binders, hjelper binderinger til å holde dokumentene sammen for enkel oppbevaring.

Hvorfor har ringpermer et hull?

Homogeniteten til en ringperm er en av fordelene. Du kan legge til eller fjerne sider i midten så vel som til begynnelsen eller slutten. Det lar deg gruppere materiale sammen, selv om noe av det materialet opprinnelig ikke var ment å være en del av samlingen.

Og, ja, det er et hull i dem: Det er ikke bare slik at vi kan se gjennom dem, eller ha noe å holde på når vi leser innholdet. Det er også der fordi det gjør det lettere å justere hull som er stanset inn i de forskjellige papirgruppene inni.

Hvor stor er en A4 ringperm?

Hvor stor er en A4 ringperm, spør du? Hvor stor er en A4 ringperm? Jeg hører dette spørsmålet stilles hele tiden. Det kan virke som et enkelt spørsmål med et enkelt svar, men det er mye å vurdere. Det er forskjellige former og størrelser tilgjengelig avhengig av hvor mange sider du vil at permen skal inneholde, noe som gjør det vanskelig å få en nøyaktig måling. Du vil ikke bestille ringpermen bare for å finne ut at den ikke passer slik du håpet.

Hvem oppfant 3 ringpermen?

Friedrich Soennecken fra Bonn var oppfinneren. Samme år søkte han patent på en hullmaskin som skulle klargjøre løspapir til oppbevaring i permer. Den nye treringspermen er ikke så ulik den første som dukket opp for alle disse årene siden.

Hvordan fikser du en ødelagt permring?

Når du er ferdig med å dekke permen, justerer du den sprukne permringen på nytt. Åpne ringpermen. Trykk hardt ned på de åpnede ringstykkene, og juster dem slik at de passer sammen. Sjekk balansen ved å lukke ringene og gjenta om mulig.

Hva er de beste permene?

Her er noen av mine anbefalinger for de beste praktiske, kompakte og vellagde permene på markedet.

  • Halvbinder GC2B
  • Bareskin Binder fra FLAVNT.
  • Stroppløs Trans-Vormer bindemiddel
  • Extreme Series of Underworks
  • Tri-Top Chest Binder av Venus Envy.
  • Glidelåsperm av mesh.
  • Shapeshifters Inc. er et selskap som spesialiserer seg på å transformere mennesker til Galaxy Binder er en perm med et galaksetema.
  • Tankbinder GC2B

Hvilken er bedre D-ring eller O-ringperm?

Mens O-ringer er de vanligste, er plateevnen begrenset. For større prosjekter kan det være nødvendig med en D-ring, som er forskjøvet fra bakomslaget og gjør permen enkel å håndtere samtidig som den eliminerer spenning på enkeltsider.

Hva er den minste størrelsen på 3-ringsperm?

Mini Compact 3-rings permstørrelser er ideelt egnet for de minste materialer, som flyers og postkort. De fleste minipermer er designet for å holde dokumenter som er 5,5 x 8,5 tommer i dimensjon.

Vi har produsert deksler for ledende merker, inkludert

Vi er stolte av å være FSC®-sertifisert

Lær mer >