9 beste ringpermer i 2022 for å organisere kontoret og livet ditt

9 Best Ring Binders in 2022 to Organize Your Office and Life

9 beste ringpermer i 2022 for å organisere kontoret og livet ditt

Når du starter det nye året, er det en naturlig tilbøyelighet for organisasjonen gjennom alle deler av livet, fra husholdningsbehov til barnas skolearbeid til familiebedriften. Og selv om vi har blitt velsignet med teknologi og smarte enheter, er det bare noe med penn og papir som får frem det beste i oss.

Papirarbeid trenger ikke være rotete og uorganiserte som ofte annonseres. Alt du trenger er en solid og slitesterk ringperm. Imidlertid er ikke alle ringpermer laget med samme funksjonalitet i tankene. For å hjelpe deg har teamet fra World Wide Menus satt sammen følgende informasjon.

World Wide Menus er en ledende tjenesteleverandør i bransjen, kjent for sin kvalitet og personlige ringpermer.

Velge den ideelle ringpermen for 2022

Når det gjelder å velge din ideelle perm, kan du ikke bare velge det første alternativet du setter øynene på. Det er noen få faktorer som bør påvirke din endelige avgjørelse.

  • Ring størrelse. Som en generell tommelfingerregel bestemmer størrelsen på ringen hvor mange papirer du kan lagre i en perm. Hvis du genererer mye papirarbeid, velg en med stor ringstørrelse.
  • Dekkmateriale. Flere materialer finnes fra vinyl til lær til gjennomsiktige belegg.
  • Ekstra lagringsplass. Noen permer kommer med lommer og andre oppbevaringsalternativer som gir deg en sjanse til å bære visittkort, brosjyrer eller til og med et nettbrett.
  • Andre funksjoner/hensyn. Andre ting å vurdere når du kjøper en ringperm inkluderer blant annet ringbeskyttere, lukkinger og glidelåser.

Les: Tips for lagring av papir: Slik holder du dokumentene dine organisert og trygg

De beste ringpermene du trenger for å bli organisert i 2022

Vi har sett på de ulike alternativene på markedet, og her er vårt utvalg.

Liten planleggerperm

Selv de mest utadvendte mennesker trenger et sted hvor de kan skrive ned sine planer og vedtak for år 2022. Til det trenger du Capote Vintage Mini Professional 3 ringperm. Permen er det ideelle utvalget og fungerer perfekt som journal og daglig planlegger.

Den kompakte størrelsen på permen er den første og åpenbare fordelen. Den passer perfekt i håndflaten din, noe som gjør det enkelt å bære rundt eller sette den i en veske for damene. For de som liker skinn, kommer du til å bli forelsket i estetikken til den lille permen.

Stor perm/planlegger

Er planene dine for år 2022 for store til å holdes i en så liten perm? Vel, vi har akkurat løsningen for deg. Vurder Wundermax Portfolio Padfolio. Alternativet kommer som en 3 ringperm som du kan legge igjen på toppen av arbeidsbordet og sjekke hver morgen før du tar fatt på dagens aktiviteter.

Det er noen fordeler som følger med Wundermax Portfolio Padfolio:

  • Permen med 3 ringer er avtakbar. Hvis du forelsker deg i permen, kan du bruke den til flere bruksområder.
  • Permen kan holde en 13' nettbrett. Alle dine viktige gjenstander for et møte på ett sted.
  • Selv om den er stor, er den lett å bære.

Et ord av forsiktighet skjønt; permen kommer med flere oppbevaringsplasser og du kan bli fristet til å legge inn flere gjenstander. Fra vår gjennomlesing av permen og samtalen med produsenten, var den ikke ment for så tungt bruk.

Dekorative 3 ringpermer

Det fine med ringpermer er at de kan brukes til å møte ulike behov, inkludert dekorative og estetiske. Kanskje du trenger å holde kjøkkenoppskriftene dine på ett sted. Et sterkt anbefalt alternativ er Jot & Mark Recipe Organizer 3 ringperm.

Dette bestemte utvalget kan bestilles med sidebeskyttere. Den eneste ulempen med permen er at den kommer utformet som en 4 x 6 perm.

Ideell for pedagogiske formål

Hvis barnet ditt har hatt utfordringer med å holde orden på skolepapirene sine i 2021, bør du vurdere å kjøpe dem en ringperm. Den ideelle ringpermen for en student bør være solid, med flere oppbevaringslommer og ha en motstandsdyktig kropp.

Teamet fra World Wide Menus velger Case-it Might Zip Tab. O-ringen, tre-tommers perm kommer med glidelås, slitesterk kropp og en skulderstropp. Den solide formen gir den ikke et profesjonelt utseende, men den kan fungere godt for profesjonelle som har timer etter jobb.

Beste ringperm for presentasjoner

Når du holder presentasjonen din for styret eller en potensiell kunde, har du svært kort tid til å gjøre inntrykk. Du må ha alle fakta i en klar og organisert flyt. For å se både organisert og profesjonell ut, bør du vurdere Top Live Padfolio 3-ringsperm.

Ringpermen er den ultimate blandingen av funksjon, estetikk og design. Innsiden av permen har flere lommer for oppbevaring av visittkort, utdelinger og brosjyrer. Du kan oppbevare pennene dine i pennelommen. Skinnet vil passe godt sammen med kjolen eller dressen. Du kan betrakte det som et tilbehør til arbeidsklærne dine.

En annen fordel med Top Live Padfolio 3-ringspermen er at den kommer i forskjellige farger. Avhengig av dine behov og ønsker, kan du kjøpe flere permer for å innlemme som en del av garderoben din.

Konklusjon

Bruken av en perm er avgjørende for å organisere de mange fasettene av livet ditt. Start 2022 på topp med en perm som matcher dine behov, smak og preferanser.

Hvis du ser etter en ringperm, må du stole på en tjenesteleverandør med erfaring og ekspertise for å identifisere behovene dine og matche dem med det nødvendige produktet. World Wide Menus er det ledende selskapet i bransjen, etter å ha tilbudt lignende produkter i Storbritannia og utover de siste 30 årene.

Vi tilbyr et bredere utvalg av ringpermer, inkludert A4 og A5 ringpermer. De er tilgjengelige i et stort utvalg stiler, størrelser og farger. I tillegg har vi et internt designteam som er villig og klare til å tilpasse en standard ringperm med firmaets logo, unike fargetoner og kontaktinformasjon.

Sjekk ut vår nettbutikk for menyholdere og les utvalget av ringpermer som vi har på lager.

Les: 11 bruksområder og fordeler med ringpermer

Vi har produsert deksler for ledende merker, inkludert

Vi er stolte av å være FSC®-sertifisert

Lær mer >