Hvordan velge riktige restaurantmenyholdere

How to choose the right Restaurant menu holders

HVORDAN VELG DE BESTE MENYHOLDERE OG DIGITALE MENYTAVLER

Konsumrestaurantopplevelsen er i stadig utvikling, og kundenes behov har også begynt å endre seg over tid. De fleste kunder ønsker å se på menyen med en gang og begynne å diskutere den for å finne ut hva de vil ha. Hvis erfaringen deres er god, vil de gjerne komme tilbake. Hvis ikke, vil de ha et dårlig inntrykk og vil nekte å komme tilbake. Utformingen av menyen din har også betydning for suksessen din. Hvis du har en interaktiv meny, kan du maksimere kundeengasjementet ditt. Derfor kan det trygt sies at menyene er en av de viktigste faktorene for enhver restaurant/kafés suksess.

For å sikre et langvarig godt inntrykk av restauranten din, er en av de første tingene dine middagsgjester møter menyen din. Nå må du spørre deg selv, hva er best for din restaurant: menyholdere eller menyomslag? For noen virksomheter, menyholdere av tre er en stor hit, mens for noen restauranter er menyomslag et mye bedre alternativ. Ikke nok med det, regningspresentatørene, menytavlene og andre ting er også viktige faktorer for å gi et godt og langvarig inntrykk på kundene dine.

Forskjeller mellom menyholdere, menydeksler og menybrett?

Menyholdere er ment å inneholde menyer som enkelt kan fjernes for gjennomlesning av kundene (se vår guide om forskjellen mellom menyholdere og menyomslag ). De er ment å inneholde menyer som er korte og presise og snakker vanligvis om daglige spesialiteter. Hvis din restaurantmeny oppfyller disse kravene og har daglige spesialiteter og endringer i menyen, så er dette den for deg

Menyomslag er imidlertid bedre egnet til de formelle og semiformelle innstillingene på grunn av deres ekstravagante utsikter. De har menyer som vanligvis har mer enn én side og viser detaljer om hvert menyelement. Hvis restauranten din er en gourmetrestaurant der den er mer basert på formell mat, vil menyomslag få den mangfoldige menyen til å skille seg ut.

Digital meny Boards er en hit i alle restauranter, enten det er formell eller uformell. Den brukes vanligvis av mindre formelle restauranter og kafeer siden menyene deres har relativt færre menyelementer enn formelle spisesteder. Det beste med et menybrett er at det har et bredere spekter av størrelser, teksturer og kvaliteter. De kommer i tre, skinn og plast, avhengig av hva som passer dine behov.

World Wide Menus tilbyr et bredt utvalg av menyholdere, menyomslag og menytavler, alle i forskjellige livlige farger, unike stiler og teksturer som garantert vil fange din gjestes oppmerksomhet. Du kan velge hvilke som passer best for deg og din bedrift. World Wide Menus har alternativer og stiler basert på menyer over hele verden. Leter du etter en meny for en restaurant med thailandsk tema? De har det. Mer mot det engelske utseendet? World Wide Menus har London-tema menyomslag og menyholdere også!

Hva er egentlig en menyholder?

Menyholdere har to typer:

  1. Menyholdere i akryl:

Menyholdere i akryl er ment for bordskjermer og tar et menykort og rammer det inn. De er perfekte for å vise tilbud og spesialiteter i begrenset opplag, spesielt for lunsjmenyer, spesielle begrensede tilbud og også offentlige meldinger, f.eks. bruk av rensemiddel før du spiser. I noen tilfeller lar disse menyholderne deg også fortelle kundene om nye tilbud og rabatter samt nye måter å betale for maten din gjennom QR-kodesystemet.

  1. Grep- eller klipsmenyholdere:

Menyholdere med grep eller klips er spesielt designet for å holde kort eller laminerte menyer godt, noe som gjør det lettere for kunder å fjerne dem fra holderne slik at de kan se på det og gå gjennom det før de bestemmer seg for bestillingene sine. Det er en utmerket måte å holde kundene engasjert mens de bestemmer seg for hva de skal bestille eller mens de venter på maten.

Siden menyene hele tiden vil trekkes ut og skyves tilbake i holderen før og etter bruk, kan menyen slites ut ganske raskt. Det anbefales at når du får menyene skrevet ut, sørg for at de er trykket på noe som er holdbart, holdbart og av god kvalitet, slik at de ikke blir skadet så lett og varer en stund før de må endres.

Slik rengjør du en menyholder/menydeksel:

Selv om menyholderen kan være laget av tre, plast eller lær, kan menyholdere og menytrekk enkelt rengjøres med et fuktig tøystykke. Men husk at når du rengjør holderne eller dekslene, sørg for at de er helt tørre før du setter inn menyen igjen. Ellers vil fuktigheten skade menykortet. World Wide Menus høykvalitets menyholdere og deksler er enkle å rengjøre og er også langvarige.

Vi har produsert deksler for ledende merker, inkludert

Vi er stolte av å være FSC®-sertifisert

Lær mer >